NRK bedriver regelrett propaganda overfor mindreårige barn

Tag: Covid-19
  • Hjem
  • Nyheter
  • NRK bedriver regelrett propaganda overfor mindreårige barn

På NRK's barneprogram Supernytt ble det sendt to innslag som omhandlet vaksinering av barn i aldersgruppen 5-11 år. Det hele fremsto som ren promotering av vaksiner overfor barn hvor vi mener mange lovbrudd ble begått.

 

NRK Super sendte den 17. januar 2022 et program for barn som heter Supernytt hvor det var to innslag som omhandlet vaksinering av barn i aldersgruppen 5-11 år. Dette ble presentert som en nyhet fordi myndighetene 3 dager tidligere hadde godkjent bruk av vaksiner mot Covid for denne aldersgruppen. 

Vi mener dette representerer et alvorlig brudd på medisinsk etikk der informert samtykke står sentralt og der foreldrene har samtykkekompetanse overfor sine barn. I tillegg mener vi at programinnslagene bryter med loven om markedsføring av reseptbelagte medisinske produkter

I tillegg brytes loven ved at det er en direkte reklame rettet mot barn som ikke har modenhet eller evne til å forstå hva det innebærer å ta en vaksine. Viktige opplysninger om bivirkninger blir også holdt tilbake. 

Den søte Alexandra på 10 år har tydeligvis fått et manus som hun strever litt med å memorere. Dette er åpenbart ikke en uttalelse som kommer fra henne selv, men som hun har blitt instruert til å si. 

 ScreenHunter_1046.png

 ScreenHunter 1060

 

 

 

 

 

 

ScreenHunter 1049

 

 

 

ScreenHunter 1050

 

 

ScreenHunter 1051

 

 ScreenHunter 1059

 ScreenHunter 1056

 

ScreenHunter 1054

ScreenHunter 1052

 

 

ScreenHunter 1053

 

 

ScreenHunter 1057

ScreenHunter 1058

 

 

Ny super delux edition.

Den siste versjon av denne video har blitt sett over 2000 ganger på et døgn, som er rekord for meg.

Jeg har nå tatt alle klipp jeg har og laget en "Dokumentar".

Jeg har klippet og redigert, men de sier faktisk hva de sier.

Åpningen er fra NRK barne-tv Bamse Klubben. Et forferdelig program jeg har klaget på. Jeg er fortvilet at staten tvinger meg til å finansiere slik propaganda.

Jeg har mye å gjøre så dette vil bli den endelige versjon av filmen for denne gang.

Håper denne versjon er enda bedre og blir sett av hele Norge.

 

Rumble :

https://rumble.com/vu3ypy-deres-egne-ord.html

 

 

 

 

Kontaktinfo

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.